BOKA HEMBESÖK
ELLER RÅDGIVNING

BOKA HEMBESÖK
ELLER RÅDGIVNING

För att boka en tid för hembesök eller rådgivning så fyller du antingen i bokningsförfrågan nedan och så återkommer jag till dig inom 24 timmar på helgfri vardag.

Under Aktuellt finns information om jag har semester eller om jag t ex är på kurs, då är svarstiderna lite längre än vanligt.

Observera att jag utgår från Dalby!

Under flikarna Tjänster respektive Priser hittar du exempel både på vad jag kan hjälpa dig med och prisexempel. Observera att det inte alltid går att i förväg eller per telefon ange en exakt prisuppgift eftersom jag kan behöva undersöka ditt djur först innan vi tillsammans bestämmer vad mer som behöver göras.

Jag tar betalt med kort eller swish vid alla besök. Avbokningar ska göras senast kl 12.00 dagen innan. Sena avbokningar debiteras med 300 kr via faktura och betalning inom 10 dagar.

Läs gärna på vad som kan vara bra att tänka på inför ditt veterinärbesök. En vuxen över 18 år behöver vara med vid besöket och t ex kunna hjälpa till att hålla djuret.

När det gäller önskemål om tid, vänligen se mina tider under Kontakt.

Bokningsförfrågan

Vänligen observera att de uppgifterer som har en röd stjärna är obligatoriska och det går inte att skicka formuläret om det inte är ifyllt. Det gäller även kryss i rutan “Jag är inte en robot”.

Vänligen kontrollera att det är korrekt inskrivet
Om du är ny kund v v fyll i blanketten Journalunderlag som du hittar på sidan Inför besök i menyn.
Djurets ungefärliga vikt? Önskas hjälp med eftervården av oss? När önskas hjälp? Övriga önskemål/bra för oss att veta.

Tack för att du kontaktar Veterinär Elmér!