PRISER

PRISER

Jag vill att du som djurägare, så långt det är möjligt, får veta vad besöket kommer att kosta. Därför kan vi gå igenom det redan vid bokningen om du så önskar.

Ett hembesök kostar mer än om man själv åker med sin hund eller katt till en klinik eller till ett djursjukhus. Jämför man med en klinik eller ett djursjukhus så lägger jag lite längre tid på varje besök. Detta för att jag ska lära känna din hund eller katt och på det viset kunna hålla besöket så lugnt och tryggt som möjligt och för att kunna gå igenom vad som händer och kommer att hända. Hembesöksavgiften täcker bl a bilkostnad, serviceavgifter, och försäkringar. I behandlingsavgifterna ligger sådant som tolkning av undersökningar/provsvar, inköp av mediciner, förbrukningsmaterial, inköp av utrustning m m. Du själv sparar tid och behöver inte ta dig till kliniken när jag kommer till dig.

Prisexempel

Jourtillägg

Jourtillägg tillkommer på hembesöksavgiften, veterinärkonsultationen och behandlingar:

  • 50% på vardagskvällar kl 17:00 – 19:00
  • 100% efter kl. 19:00 och helger

Betalning sker via Swish eller kort.

Avbokningar ska göras senast kl 12.00 dagen innan.  Sena avbokningar debiteras med 300 kr via faktura och betalning inom 10 dagar.

Väntetid debiteras med 300 kr per påbörjade 15 minuter om förberedelser inte gjorts så jag kan börja behandlingen inom 15 minuter efter att jag anlänt. Läs om förberedelser under Inför besök.

Priserna gäller med reservervation för prisändringar och eventuella felskrivningar.

Jag innehar F-skattsedel och är momsregistrerad. Veterinär Elmér drivs av mitt och min makes företag Avivere Navalis AB.

Rädsla kan trigga smärtupplevelsen och smärta kan trigga rädsla och aggressivitet. Det är därför viktigt för mig att skapa lugna och trygga besök och jag har certifierat mig genom Fear Free.